Overslaan en naar de inhoud gaan

Maatschappelijke zetel

Souverainestraat 84 B-9810 Nazareth

Aanbrengen van wegmarkeringen op maat van elk gebruik en elke ondergrond.

De gewone witte wegenverf kennen we allemaal. Markering en belijning gaat echter veel verder. Daarom beschikken we standaard over 8 soorten markeringen. Het juiste type kiezen we per project in functie van de ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting.

menu

Voorgevormd Type G

Binnen de voorgevormde markeringen maken we een onderscheid tussen de tapemarkering, definitief of voorlopig en de voorgevormde symbolen, al dan niet reflecterend. Voorgevormde markeringen zijn duurzaam en kunnen snel en eenvoudig worden aangebracht.

TAPE type G1

Definitieve wegmarkeringstape is een vrij dunne maar zeer stevige markering met een hoogwaardig reflectie- en stroefheidsniveau. Deze permanente markering kan worden gelijmd of ingewalst tijdens het asfalteringsproces. Deze duurzame markering wordt vaak gebruikt voor belijning op autosnelwegen.

Voorlopige wegmarkeringstape wordt vaak gebruikt voor markeringen bij wegenwerken omdat deze tape, afhankelijk van de verkeersintensiteit, vrij gemakkelijk te verwijderen is en de ondergrond, in de meeste gevallen, onbeschadigd blijft.

FIGURATION PRÉFABRIQUÉE type G3

  • Thermoplast kan ook als voorgevormd symbool worden aangebracht, al dan niet reflecterend bijvoorbeeld voor verkeerstekens, letters en cijfers.
  • Figuren of pictogrammen in alle vormen en kleuren kunnen zo op een vrij eenvoudige manier worden aangebracht. 
  • Binnen deze voorgevormde markering kan De Groote Wegmarkeringen eveneens blindegeleiding aanbrengen, de noppen- en/of ribbeltegels die de blinden of slechtzienden waarschuwen of begeleiden.

Realisaties

Doorheen de jaren heeft De Groote talrijke projecten over heel België verwezenlijkt. Bekijk hier enkele van onze realisaties.