Overslaan en naar de inhoud gaan

Maatschappelijke zetel

Souverainestraat 84 B-9810 Nazareth

Al jaar en dag dé Belgische wegmarkeringsreferentie

01.

70 jaar ervaring

Sinds 1952 is De Groote de specialist op het vlak van wegmarkeringen en belijning. Vanuit de vestigingen in Merelbeke en Deinze vertrekken onze teams elke dag naar werven verspreid over heel België: van openbare wegen tot (lucht)havens, sportzalen, bedrijfsgebouwen, parkings en private terreinen. Sinds de oprichting van ons bedrijf, streven we naar korte levertermijnen en markeringen op maat met een onberispelijke afwerking. Een aanpak die we tot op vandaag blijven hanteren.

02.

Plaatser van vangrails

Naast de kernactiviteit – het schilderen en verwijderen van wegmarkeringen – plaatsen we stalen en houten vangrails langs wegen en waterlopen, op bruggen, privéterreinen en parkings, voor bedrijfsgebouwen en rond machines. Dat doen we zowel voor ondernemingen en gemeentes als voor de overheid.

03.

Verdeler van markeringsmachines

Het derde luik van onze dienstverlening bestaat uit het verdelen van de airless markeringsmachines van Graco. Die zijn licht, handig in gebruik, milieuvriendelijk en compact: ideaal voor kleinere werken.

04.

Troeven

Naast jarenlange ervaring, diepgaande kennis van technieken en materialen, en uiteraard de liefde voor het vak, biedt De Groote ook:

  • Een ruim technisch hoogstaand machinepark voor diverse markeringsactiviteiten
  • Een groot magazijn met faciliteiten voor opslag van markeringsproducten
  • Een eigen atelier voor onderhoud en herstellingen
  • Goed getrainde en gemotiveerde medewerkers

De Groote voldoet aan alle normen inzake product, veiligheid en milieu. Hiertoe beschikt ons bedrijf over een VCA**-attest specifiek voor wegmarkeringen en wordt er gemarkeerd met BENOR-gekeurde producten.